Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 17th, 2021 | by fileto

0

Ο επίλογος του αγνοουμένου γράφτηκε στα Δίκελλα

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση του 73χρονου συνταξιούχου κτηνοτρόφου από τη Μαρώνεια Ροδόπης, ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί του Σαββάτου 14 Αυγούστου.

Ο 73χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε φύγει από το σπίτι του περίπου στις 6 το πρωί όμως δεν επέστρεψε την ώρα που συνήθιζε, με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί άμεσα η Αστυνομία, ο Ερυθρός Σταυρός Κομοτηνής καθώς και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ροδόπης, τα οποία «χτένισαν» την περιοχή με το drone που διαθέτουν.

Τελικά, το άψυχο σώμα του εντόπισαν σήμερα στις 5:30 περίπου το απόγευμα λουόμενοι στην παραλία των Δικέλλων στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτόπτης μάρτυρας σε ανάρτηση του ανέφερε μάλιστα ότι το άψυχο σώμα του άτυχου 73χρονου ήταν επί ώρα στη θάλασσα πριν τελικά το πάρει το ΕΚΑΒ. «Περιοχή Αλεξανδρούπολης. Δίκελλα. Μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ εδώ και περίπου μια ώρα. Και οι αρμόδιοι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ. Δεν ξέρω τους λόγους, αλλά είναι τραγικό!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλιακή περιοχή “ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ” Αλεξανδρούπολης, 73χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑