Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 1st, 2021 | by fileto

0

Σκουπιδότοπος, κυνοκομείο, μπάζα στο Περιγιάλι Καβάλας

Με ανάρτησή του στο facebook, ο επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος με πλούσιο φωτογραφικό υλικό κάνει λόγο για έναν παράνομο και επικίνδυνο σκουπιδότοπο – “κυνοκομείο” στο Περιγιάλι με ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Καβάλας!.

2021.09.01 Σκουπιδότοπος σε Περιγιάλι (5)2021.09.01 Σκουπιδότοπος σε Περιγιάλι (8) 2021.09.01 Κυνοκομείο σε Περιγιάλι (3) 2021.09.01 Κυνοκομείο σε Περιγιάλι (1)Αναφέρει σχετικά: «Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας έχει μετατρέψει τα πρώην στρατόπεδα Κωτσάλου και Ασημακόπουλου στο Περιγιάλι κυριολεκτικά σε έναν μεγάλο και επικίνδυνο σκουπιδότοπο.

Μπάζα, έπιπλα, στρώματα, σκουπίδια, ξεραμένα κλαδιά και χόρτα βρίσκονται πεταμένα ανεξέλεγκτα δίπλα σε ανθρώπους, οχήματα με καύσιμα και δημοτικά κτίρια (δημοτικά συνεργεία, Κοινωνικό Παντοπωλείο).

Μετά από δύο χρόνια στη διοίκηση, η Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται πως δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί τα ογκώδη και τα “πράσινα” απορρίμματα που μαζεύει από όλο τον Δήμο και τα πετάει παράνομα και ανεξέλεγκτα εκεί.

Επιπλέον, υπάρχει και ένα “κυνοκομείο” – “τσαντίρι” μέσα στο οποίο ζουν πολλά αδέσποτα κάτω από εντελώς ακατάλληλες συνθήκες.

Όλα αυτά δημιουργούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ευνοούν την πρόκληση πυρκαγιάς σε κατοικημένη περιοχή!

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε “μιλούν” από μόνες τους…».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑