Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 6th, 2021 | by fileto

0

Μειώσεις ντροπή 12% στον Δήμο Παγγαίου…

Εντελώς άκομψα και απολογητικά και χωρίς να φέρει το θέμα στη δημοτικό συμβούλιο με ανάρτησή του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, προαναγγέλλει μειώσεις δημοτικών τελών, αλλά με περισσή μιζέρια για το 2022!

Ο δήμαρχος Παγγαίου κατάλαβε το λάθος του που το επισημαίνουμε επίμονα εδώ και δύο χρόνια και αναφέρει ότι η μείωση στην οποία θα προχωρήσει, λες και κάνει την χάρη στους Δημότες  του που έχουν ξεζουμιστεί, θα είναι απλά -12%!

Απορούμε γιατί αναφέρει ότι είναι η μείωση αυτή αποτέλεσμα νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου (!), μηδενικής ανοχής στην διαπλοκή (;) και καλύτερης διαχείρισης ανακυκλωμένων υλικών!

Αναφέρει επίσης ότι αυτή η τεράστια έκπτωση του -12% δεν θα έχει επίπτωση στην καθαριότητα του Δήμου και θα συνεχίσει η Δημοτική Αρχή την πολιτική σεβασμού στο περιβάλλον…

Πραγματικά διαβάζοντας την ανάρτησή του μόνο αισθήματα ιλαρότητας προκαλούνται:

Αναφέρει ο κύριος Αναστασιάδης: “ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

Σε μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι πολίτες επιβαρύνονται με συνεχόμενες αυξήσεις τόσο στις προμήθειες υλικών όσο και στην παροχή υπηρεσιών, ως Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου, παρά τη δυσπραγία όσον αφορά στην είσπραξη των εσόδων μας, πετύχαμε τη μείωση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε ποσοστό 12%.
Αυτή η θετική εξέλιξη δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και μιας σειράς ενεργειών οι οποίες υιοθετήθηκαν από τη Διοίκηση και εφαρμόστηκαν με τη συνδρομή όλων των Υπηρεσιών του Δήμου, ώστε σήμερα να ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ασκήσουμε κοινωνική πολιτική, σε μια περίοδο μεγάλων αναγκών για τους δημότες μας και για τους επαγγελματίες της περιοχής.
Πώς φτάσαμε στη μείωση των τελών;
🔹με την εξυγίανση των Οικονομικών του Δήμου
🔹με τη μείωση του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών
🔹με τη μηδενική ανοχή μας στη διαπλοκή
🔹με την προμήθεια καινούριων απορριμματοφόρων
🔹με την προμήθεια καινούριων συστημάτων πλύσεως κάδων
🔹με την προμήθεια νέων κάδων Απορριμμάτων
🔹με την αύξηση αποκομιδής περισσότερων ανακυκλώσιμων υλικών
🔹με την άμεση καταγραφή των αδήλωτων τετραγωνικών μέτρων και την ενημέρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας
Και συνεχίζουμε χωρίς καμία έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες με στόχο έναν Δήμο πεντακάθαρο σε όλη τη έκτασή του έχοντας ικανοποιημένους επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους.
Αυτές ήταν, είναι και θα είναι οι προτεραιότητές μας ως Διοίκηση του Δήμου με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και τον σεβασμό στο Περιβάλλον. Και σε αυτά τα θέματα ΔΕΝ κάνουμε εκπτώσεις….”
Ζακέτα να πάρετε έβγαλε κρύο!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑