Lifestyle

Published on September 7th, 2021 | by fileto

0

Ο Γιάννης Μούτσος δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA έχει ξεκινήσει και συγκεκριμένα θα μας καλησπερίσει αύριο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.

Ένας μάλιστα από τους νέους της συνεργάτες είναι ο Καβαλιώτης δημοσιογράφος με περγαμηνές, Γιάννης Μούτσος.

m4Ο ίδιος μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σάββα Πούμπουρας, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρίσκονται στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας.

Ο Γιάννης Μούτσος είναι ήδη γνωστός στον δημοσιογραφικό χώρο, ωστόσο αποτελεί ένα νέο πρόσωπο για την ψυχαγωγία.

Γεννήθηκε στο Τριέρ της Γερμανίας το 1978 από μετανάστες γονείς, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις πέντε ετών, όπου μαζί με την οικογένειά του εγκαταστάθηκαν στην Καβάλα.

Τελείωσε το πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας σαν ένας πολύ δημοφιλής μαθητής. Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι σπουδές του στην Αγγλία με μεταπτυχιακό στην τηλεοπτική παραγωγή. Εκεί ήταν και η πρώτη του δουλειά ως παραγωγός οπτικοακουστικού υλικού στην Βρετανική Αστυνομία έως το 2004.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλα στο Alter και με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha.

Το πάθος για τη δουλειά του είναι ένα από τα μεγαλύτερά του «όπλα» που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο Γιάννης Μούτσος έχει στο βιογραφικό του συνεντεύξεις όπως εκείνη με τον συγγραφέα των best sellers, Dan Brown και πρόσφατα της γυναίκας από το Αφγανιστάν που αντιστάθηκε στους Ταλιμπάν.

Πατάει γερά στη γη και έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό κάθε Σαββατοκύριακο ώστε να ενημερώνει κατάλληλα τους τηλεθεατές μέσα από το κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο MEGA. Το ίδιο θα κάνει και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Γιάννης Μούτσος από το 2015 είναι παντρεμένος με την Σίλια Γιαννακοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Όσο για τη γέννηση της κόρης του, ο Γιάννης Μούτσος έχει πει πως ήταν η πιο δυνατή στιγμή της ζωής του και δηλώνει περήφανα χαζομπαμπάς.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑