Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 22nd, 2021 | by fileto

0

Τα αγροκτήματα ανοίγουν τις πόρτες τους

Το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Σεπτεμβρίου πάνω από 50 επισκέψιμα αγροκτήματα και επιχειρήσεις αγροτουρισμού σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ανοίγουν τις πύλες τους και προσκαλούν επισκέπτες όλων των ηλικιών να μοιραστούν τοπικές ιστορίες, να ξεναγηθούν στους χώρους τους, να ενημερωθούν, να διασκεδάσουν στην φύση και να ανακαλύψουν προϊόντα που καλλιεργούνται και παράγονται τοπικά.

Στην περιοχή μας ανοιχτά θα είναι στο Φωτολίβος Δράμας το Κτήμα Ροδινό, στην Νέα Μάκρη Αλεξανδρούπολης το Κτήμα Μιχελή, στην Παλαγία Έβρου, οι Αμπελώνες Χατζησάββα και στο Πόρτο Λάγος το Κτήμα Βίστωνες!

Σχετικά με το “Open Farm Days”

To Open Farm Days είναι ένας ετήσιος θεσμός που αφορά ταυτόχρονες δράσεις σε ανοιχτά επισκέψιμα αγροκτήματα & μονάδες παραγωγής τροφίμων του δικτύου openfarm.

Ο θεσμός, που διοργανώνεται κεντρικά από το δίκτυο openfarm, δίνει την ευκαιρία σε μεγάλους και παιδιά να γνωρίσουν τα αγροκτήματα και να κατανοήσουν από πού προέρχεται η τροφή τους.

Είναι ένα πέρασμα στα παρασκήνια για να επανασυνδεθούμε με τον αγρότη και τον πραγματικό αγροτουρισμό στην Ελλάδα και να δοκιμάσουμε τοπικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑