Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 28th, 2021 | by fileto

0

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην άσκηση Παρμενίων

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Τμήμα της μεγαλύτερης διακλαδικής στρατιωτικής άσκησης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη χώρα μας, της άσκησης «Παρμενίων», θα παρακολουθήσει αύριο Τετάρτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Για τον λόγο αυτό θα μεταβεί μεθαύριο στο Διδυμότειχο όπου θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ετοιμότητα του στρατού. Επί της ουσίας θα είναι η πρώτη παρουσία ολόκληρης της νέας ηγεσίας του υπουργείου σε στρατιωτική άσκηση, μετά την τοποθέτηση του κ. Νίκου Χαρδαλιά στη θέση του υφυπουργού Άμυνας, ο οποίος θα δώσει επίσης το παρών.

Δίπλα τους θα βρίσκονται ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Από το Παρίσι στο Διδυμότειχο

Στην ιστορική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας για την αφορά τριών φρεγατών Belhara αναφέρθηκε μέσω twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Με μελέτη όλων των προτάσεων, εμπιστοσύνη στο Πολεμικό Ναυτικό και με σύνεση πήραμε αποφάσεις που άλλοι δεν τολμούσαν επί δεκαετίες», σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Μετά την Πολεμική Αεροπορία και τα #Rafale και το Πολεμικό Ναυτικό θωρακίζεται με #Belharra. Ελλάς – Γαλλία – Συμμαχία!» πρόσθεσε.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑