Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 7th, 2021 | by fileto

0

Σε παρότρυνση του σατανά, έριξε το έγκλημά του

Ένας 58χρονος από την Αλβανία, εργάτης γης, δολοφονήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο στην Κάριανη Παγγαίου Καβάλας, από κάποιον που φαίνεται να μην είχε κανένα προηγούμενο μαζί του.

 Ο δράστης, εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Κατά την ομολογία του ισχυρίστηκε ότι: «ο Σατανάς μου είπε να το κάνω», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η ανακοίνωση για την εξιχνίαση από την Ασφάλεια Καβάλας έχει ως εξής:

 «Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού σε αγροτική περιοχή της Καβάλας.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας ημεδαπός.

Από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος αλλοδαπού, πράξη που έλαβε χώρα την 23-8-2020, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 24-8-2020, εντοπίσθηκε 58χρονος αλλοδαπός σε αγροτική περιοχή του οικισμού Κάριανης Καβάλας, θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο. Έπειτα από εξειδικευμένη έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία και εργαστηριακά δεδομένα που προέκυψαν από την ανάλυση ευρημάτων, διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες, στη Θεσσαλονίκη και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη κατόπιν έκδοσης σχετικού Εντάλματος Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας».

φωτο: αρχείο


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑