Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 24th, 2021 | by fileto

0

Ο Αμοιρίδης απαντά στον Τοψίδη… καθαρά!

Ο περιφερειακός σύμβουλος που ανεξαρτοποιήθηκε από την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη, τονίζοντας ότι με την ενότητα η ΝΔ πάει μπροστά, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και συζήτησαν θέματα που αφορούν την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Η παράταξη του κυρίου Τοψίδη έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία κατακεραυνώνει για την συνάντηση αυτή τον ήδη ανεξαρτοποιηθέντα Μιχάλη Αμοιδίδη.

Στην ανακοίνωση αυτή της Περιφερειακής Σύνθεσης απαντά ο Αμοιρίδης με ένα κομμάτι από συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Σας ζητώ να πούμε όχι σε όλους αυτούς τους νέους διχασμούς. Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της Ν.Δ. ενόψει των εσωκομματικών εκλογών”.
Και συνεχίζει ο Μιχάλης Αμοιρίδης: “Σε αυτό το πνεύμα και η συνάντηση και συνεργασία μου με τον Περιφερειάρχη κο Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο βρεθήκαμε την Παρασκευή, όχι απλώς σαν δύο παλιοί συνεργάτες που θα ξαναπορευτούν μαζί, αλλά για να επιβεβαιώσουμε ότι ο δεσμός που μας ενώνει, είναι ο δεσμός μίας πολιτικής παράταξης, μίας ευρύτερης οικογένειας στην οποία ανήκουμε, με κοινές αρχές, αντιλήψεις και αξίες.
Λέμε όχι στο διχασμό και κοιτώντας μπροστά θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά.
Κοινή πεποίθηση είναι ότι η κοινωνία επιθυμεί πολιτικές που βασίζονται στη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια για την παραγωγή έργου.
Αυτός είναι ο δρόμος που θα πορευτούμε και σε αυτόν είναι ευπρόσδεκτοι όλοι. Απόψεις διχαστικές, διαχωριστικές γραμμές, εμμονές, ανήκουν στο παρελθόν και είναι έξω από την αξιακή και ιδεολογική μας σκέψη”…


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑