Lifestyle

Published on November 24th, 2021 | by fileto

0

Κρασί από Φωληά, ψάρια από Μανιό για την ΑΒ

Τα τοπικά προϊόντα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις του Έλληνα καταναλωτή κι έχουν «γράψει» στην αγοραστική του συνείδηση. Έτσι, όλο και πιο συχνά, επιλέγει να στηρίζει εταιρείες που έχουν χτίσει σχέσεις ζωής με τους Έλληνες Παραγωγούς και που είναι βαθιά δεμένες με τον τόπο μας, αλλά και τον διατροφικό μας πολιτισμό. Μία από αυτές είναι και η ΑΒ Βασιλόπουλος που στα καταστήματά της φέρνει τα πιο εκλεκτά προϊόντα, για να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε γεύσεις Ελλάδας στο τραπέζι μας, κάθε μέρα.

Μαζί με την ΑΒ, ταξιδεύουμε σε γεύσεις από τη Φωλιά Παγγαίου, το Θρακικό Πέλαγος και την Καβάλα, και από άλλα μέρη της Ελλάδας για να γνωρίσουμε τους «δικούς» της Έλληνες Παραγωγούς.

Κρασιά «Αμπελόεις» από τη Φωληά Παγγαίου

«Προσωπικά δεν μπορώ να με φανταστώ πουθενά αλλού, μόνο σε αυτήν την μαγευτική τοποθεσία, ανάμεσα σε γη, ουρανό και θάλασσα. Τα κρασιά μας όμως θα ήθελα να βρίσκονται παντού, στα ποτήρια όλου του κόσμου.», σημειώνει ο Βαγγέλης Τσόλας, Ιδιοκτήτης του οικογενειακού οινοποιείου «Αμπελόεις», μέλους του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στις «επιλογές» της ΑΒ. Μια αλυσίδα που επιλέγει πάντα τα καλύτερα, με αυστηρά κριτήρια και πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή. Η εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει η ΑΒ και η προβολή των προϊόντων μας στην κάβα της έχει βοηθήσει σημαντικά στην αναγνωρισιμότητα των κρασιών μας και στην κατανάλωσή τους.».

Ψάρια «ΜΑΝΙΟΣ» από Καβάλα

«Αυτή η δουλειά είναι το πάθος μου. Καθετί που κρύβει η θάλασσα, τα δέχομαι πάντα ταπεινά. Γιατί η θάλασσα στο τέλος της ημέρας, μας ανταμείβει με εκλεκτά ψάρια.», αναφέρει ο Γιάννης Μανιός, Ψαράς-Κυβερνήτης του αλιευτικού σκάφους «Στέφανος Μανιός».

Στο ιχθυοπωλείο της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρούμε τα καλύτερα του Θρακικού Πελάγους. «Τι άλλο… Φρέσκα ψάρια κατευθείαν από τη θάλασσα. Γαύρο, σαρδέλα, κολιό, γόπα, σκουμπρί. Ό,τι καλό έχει κάθε εποχή!», συμπληρώνει.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑