Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 22nd, 2021 | by fileto

0

Ενθυλάκωναν από το ΑΤΜ το Δώρο Χριστουγέννων

Επ’ αυτοφώρω πιάστηκαν υπεύθυνοι επιχείρησης στη Δράμα, όταν ζήτησαν από εργαζόμενο να τους δώσει πίσω τα χρήματα που του κατατέθηκαν από το δώρο των Χριστουγέννων, και μάλιστα έξω από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΣΕΕ, η οποία επισημαίνει μάλιστα ότι, «όταν τα στόματα ανοίγουν,  όταν εγκαταλείπεται ο φόβος και αναζητείται βοήθεια, τότε η αυθαιρεσία τιμωρείται. Αυτό το μήνυμα έδωσαν σήμερα  εργαζόμενοι στη Δράμα, όταν τους ζητήθηκε παρανόμως από τον εργοδότη τους να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων».

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Δράμας ενημέρωσαν την ασφάλεια ότι η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης εστίασης στην οποία εργάζονταν, αφού τους κατέβαλε το δώρο μέσω τραπέζης ώστε να φαίνεται νόμιμη, ζήτησε να γίνει ανάληψη και να επιστραφούν στα χέρια της τα χρήματα. Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας τα χρήματα προσημειώθηκαν και όταν παραδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τότε εκείνη και ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω, έξω από το τραπεζικό υποκατάστημα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑