Αθλητικά

Published on January 21st, 2022 | by fileto

0

Αλληλογραφούν Παπανδρέου – Άλεξ Χαντιτάτζι

Επιστολή απέστειλε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ και όχι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος αναφέρει τα εξής: “Αγαπητέ κύριε Άλεξ Χαντιντάτζι ονομάζομαι Γεώργιος Παπανδρέου και είμαι κομμάτι της νεότερης ιστορίας του ΑΟΚ. Διετέλεσα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής επί 20ετίας, έπαιξα σε 9 ομάδες της Ελλάδας, σε 3 της Κύπρου και σε μία στον Καναδά. Τελείωσα την καριέρα μου έχοντας 512 συμμετοχές και 182 γκολ σε ηλικία 39 ετών.

Η 3ετης παρουσία μου στην ομάδα της Καβάλας συνδυάστηκε με μία πρωτιά. Είμαι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Α’, στην Β’, όσο και στην Γ’ Εθνική. Παράλληλα είμαι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού απόφοιτος του Πανεπιστημίου των Αθηνών, προπονητής ποδοσφαίρου, εναλλακτικός θεραπευτής και πτυχιούχος χειροπράκτης. Τα τελευταία χρόνια διατηρώ Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών στην πόλη της Καβάλας. Πήρα την απόφαση να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω δημόσιας επιστολής, γιατί όπως φαίνεται αυτός ο τρόπος σας εκφράζει απόλυτα. Αυτή η μέθοδος επικοινωνίας καταδεικνύει ότι είστε άνθρωπος που δεν θέλει να κρύψει τίποτα και ταυτόχρονα έχει τις επιστολές αυτές σαν καταγεγραμμένες αποδείξεις των πράξεών του.

Πριν παραθέσω τις σκέψεις και προτάσεις μου,  αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για τον δύσκολο αγώνα που κάνατε ενάντια σε όλο το σάπιο κατεστημένο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες πετύχατε το ακατόρθωτο. Όχι μόνο κρατήσατε ζωντανή την ομάδα μας αλλά και αγωνίζεται στην  SUPER LEAGUE 2. Με αυτόν τον τρόπο δώσατε το στίγμα σας στο πανελλήνιο ότι ο ΑΟΚ έχει ιδιοκτήτη που δεν θα κάνει ποτέ πίσω προκειμένου να υπερασπιστεί το δίκαιο και το νόμιμο για την ομάδα μας. Εγώ και το σύνολο των φιλάθλων της Καβάλας σας ευγνωμονεί που σε μία τόσο δύσκολη χρονική συγκυρία για όλη την κοινωνία, μας προσφέρατε μία Τετάρτη και μία Κυριακή στις κερκίδες του Ανθή Καραγιάννη ,να σχολιάζουμε, να πανηγυρίζουμε και να ονειρευόμαστε.

Επειδή λοιπόν με εκκωφαντικό τρόπο αρχίσατε να γράφετε την δική σας σελίδα στην ιστορία του ΑΟΚ σας εκλιπαρώ να μην κάνετε το ίδιο λάθος που έκαναν και οι προκάτοχοί σας. Κατά δήλωσης σας παραλάβατε μία ομάδα χωρίς περιουσιακά στοιχεία, χωρίς ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, χωρίς ποδοσφαιριστές και χωρίς υποδομές που να μπορούν να στηρίξουν το μέλλον της ομάδας.   Είναι λοιπόν στο χέρι σας να αλλάξετε ριζικά αυτήν την ομάδα και να την μεταμορφώσετε στα πρότυπα επιτυχημένων ευρωπαϊκών συλλόγων ακριβώς επειδή για εσάς δεν τίθεται θέμα χρημάτων, αλλά θέμα προγραμματισμού, υπομονής, καινοτομίας και επιλογής των κατάλληλων ανθρώπων στις ανάλογες θέσεις.

Είμαι λοιπόν στην διάθεσή σας προκειμένου να σας παρουσιάσω ένα ολοκληρωμένο πλάνο το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει το δημιούργημά σας σε κάτι που παρόμοιο δεν έχει γνωρίσει η ομάδα και ο κόσμος της Καβάλας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Παπανδρέου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑