Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 4th, 2022 | by fileto

0

Με χιονιά η Καθαρά Δευτέρα στην ΑΜ-Θ

Ο καιρός αναμένεται να χαλάσει το βράδυ του Σαββάτου (5/3), με βροχές να εμφανίζονται κυρίως στη Στερεά και τα νησιά του Αιγαίου, ιδίως στις Κυκλάδες.

Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Άνεμοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά

Επιδείνωση του καιρού για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι και τοποθετούν την άνοιξη μετά τις 13-15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία έρχεται νέος χιονιάς το Σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με αρκετά χαμηλό υψόμετρο και χαμηλές θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -9 έως 11, στην Ήπειρο από -6 έως 11 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -8 έως 11, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -6 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 11 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑