Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 18th, 2022 | by fileto

0

Σκηνές καταδίωξης στην οδό Ομονοίας στην Καβάλα

Οι περαστικοί που αμέριμνα κυκλοφορούσαν στην οδό Ομονοίας,  έμειναν εμβρόντητοι και αναρωτιόταν αν γυρίζουν κάποια ταινία όταν έβλεπαν μια ασυνήθιστη καταδίωξη να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Όλα ξεκίνησαν από μια παράξενη κλοπή που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Μαρτίου στην πιάτσα ΤΑΞΙ του ΟΤΕ, όταν δύο νεαρά -κατά πληροφορίες- άτομα έκλεψαν ένα ταξί, όταν ο οδηγός του βγήκε για λίγο από το όχημα, αφήνοντας τα κλειδιά στη μίζα.

Η καταδίωξη ξεκίνησε και οι δράστες πήραν το όχημα, μπήκαν αντίθετα στην οδό Ομονοίας, προξενώντας ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και κινήθηκαν προς την περιοχή του Σανατορίου.

Τους ακολούθησαν οδηγοί ταξί όταν αντιλήφθηκαν την κλοπή και στην περιοχή της Χωράφας έπεσαν πάνω σε τοιχίο και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία συνέλαβε τον έναν από αυτούς και αναζητά τον δεύτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ρομά.

Κατά το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός περαστικών ή άλλων οδηγών.

Κατά το περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός περαστικών ή άλλων οδηγών.

Άμεσα οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι δράστες οδηγώντας το ταξί εισήλθαν αντίθετα στην οδό Ομονοίας και ακολούθησε καταδίωξη η οποία τερμάτισε στην περιοχή Κόντη στην Περιμετρική της Καβάλας. 

Ο ένας δράστης συνελήφθη επί τόπου, και ο δεύτερος λίγο αργότερα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, ενώ προσπάθησε να κλέψει και δεύτερο όχημα για να διαφύγει. 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑