Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 17th, 2022 | by fileto

0

Συλλήψεις διακινητών σε Διδυμότειχο και Καβάλα

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (16 και 17-4-2022), σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Καβάλας, τέσσερις (4) διακινητές, δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χτες το βράδυ, στο Διδυμότειχο Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβιβάζουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να τους μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι ως οδηγός και συνοδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑