Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 23rd, 2022 | by fileto

0

Πιάστηκε στην Καβάλα πορτοφολάς με “προϋπηρεσία”…

Η κλοπή του πορτοφολιού ενός Έλληνα τη Μεγάλη Τετάρτη, ήταν και η τελευταία ενός αλλοδαπού που είχε γίνει “πονοκέφαλος” για τις διωκτικές αρχές στην Καβάλα όπου δρούσε ανενόχλητος τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας τη Μεγάλη Πέμπτη.

Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των χρημάτων που περιείχε το πορτοφόλι το οποίο είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους. Ακόμα, βρέθηκε ένα πλαστό δελτίο ελληνικής αστυνομικής ταυτότητας με την οποία κυκλοφορούσε και κατασχέθηκε. Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε κλέψει τουλάχιστον άλλα τρία πορτοφόλια Ελλήνων το 2017, το 2021 και φέτος και, εκτός από τα χρήματα που περιείχαν, είχε κάνει αναλήψεις με τις τραπεζικές κάρτες που υπήρχαν σε αυτά!

Επιπλέον, ο αλλοδαπός “μακρυχέρης” είχε ξαφρίσει χρήματα από δύο ακόμη πολίτες. Προς το παρόν, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με την κατηγορία της κλοπής και δικογραφία για τις υπόλοιπες κλοπές, αλλά οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση καθώς πιστεύουν ότι ήταν ο δράστης πλήθους κλοπών που καταγγέλθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑