Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 31st, 2022 | by fileto

0

Στοπ διακινητών σε Δράμα και Έβρο

Συνελήφθησαν χθες (30-5-2022), σε περιοχές της Δράμας και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Δράμας συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι οδηγώντας αγροτικό αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2 ) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στην καρότσα του οχήματος .

Σημειώνεται ότι ο δράστης – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη δεύτερη περίπτωση, βραδινές ώρες στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους άλλους δύο ημεδαπούς, διότι ο ένας οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δεύτερος δράστης και μ ετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας και Φερών Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑