Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 4th, 2022 | by fileto

0

Θανατηφόρο τροχαίο με διακινητή στο Βανιάνο

Σήμερα (4-6-2022) πρωινές ώρες, στο ύψος του δυτικού κόμβου της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό, πλην όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Τελικά το όχημα εντοπίσθηκε στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας (μεταξύ οικισμών Βανιάνου – Ζαρκαδιάς) να έχει ανατραπεί μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων ένας διακινούμενος τραυματίσθηκε επίσης θανάσιμα.

Οι δύο θανάσιμα τραυματισμένοι (οδηγός και διακινούμενος) και δώδεκα ακόμη διακινούμενοι που επέβαιναν στο όχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής έχει απασχολήσει στο παρελθόν και έχει εκτίσει σχετικές ποινές φυλάκισης για ανάλογα καθώς και άλλα αδικήματα.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 7-4-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑