Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 2nd, 2022 | by fileto

0

“Αμανάτι” γάτος στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη το πρωί της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με ανακοίνωση του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, μια κυρία παράτησε τον γάτο της στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, αφού δεν της επιτράπηκε να πετάξει μαζί του στην Αθήνα, γιατί δεν είχε microchip.

Ο γάτος παραλήφθηκε από το ΑΤ Αλεξανδρούπολης και φιλοξενείται στο συνεργαζόμενο με τον Δήμο κτηνιατρείο,, ενώ σύμφωνα με τα μέλη του Καταφυγίου έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Η ανάρτηση του Καταφυγίου έχει ως εξής: Ιστορίες φιλοζωικής τρέλας…

Περίπου στις 11.00 χτυπάει το τηλέφωνο.

– “Καλημερα σας, είμαστε η αστυνομική βάρδια που βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Μια κυρία έχει αφήσει ένα γάτο μέσα στο box του, έξω από το κτίριο του αεροδρομίου “.

– ” Συγνώμη, μπορείτε να μου δώσετε κάποιες λεπτομέρειες τι ακριβώς εννοείται;”

– ” Μια κυρία που πετούσε είχε μαζί της ένα box με τον γάτο της. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο γάτος δεν είχε microchip, οπότε η κυρία έφυγε από το κτίριο, άφησε έξω τον γάτο, επέστρεψε κι έφυγε με την πτήση της”.

– ” Ο γάτος τώρα που βρίσκεται; Και η κυρία έφυγε έτσι απλά;”

Ο γάτος παραλήφθηκε από το ΑΤ Αλεξανδρούπολης, έχει σχηματιστεί δικογραφία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο συνεργαζόμενο με τον Δήμο κτηνιατρείο.

Αναζητούμε φιλοξενία μέχρι την επίλυση της υπόθεσης. Είναι πολύ φιλικός κι αναζητά την ανθρώπινη παρουσία.

Πηγή : www.paratiritis-news.gr [ https://www.paratiritis-news.gr/koinonia/gynaika-paratise-ton-gato-tis-sto-aerodromio-tis-alexandroupolis/ ]


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑