Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 2nd, 2022 | by fileto

0

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε λουόμενους στην Αλεξανδρούπολη

Ένας τοπικός ανεμοστρόβιλος έπληξε χθες το απόγευμα τμήμα παραλίας λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη σε οργανωμένη παραθαλάσσια επιχείρηση. 

Η σφοδρότητα του ανέμου, πήρε και σήκωσε ότι βρέθηκε στο πέρασμα της, ομπρέλες ξαπλώστρες, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση και φόβο, σε αρκετούς λουόμενους που βρίσκονταν αμέριμνοι εκεί.

Από τη δύναμη του ανέμου τα έπιπλα της παραλίας χτυπούσαν τους πελάτες δύο εκ των οποίων τραυματίσθηκαν πιο σοβαρά από τους άλλους .

Αμέσως διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως για τις πρώτες βοήθειες ενώ το ίδιο συνέβη και με τους δυο ιδιοκτήτες της οργανωμένης παραλίας, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να πραστατέψουν το κοινό και την περιουσία τους χτύπησαν και αυτοί.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πολύς κόσμος που μένει κοντά στη συγκεκριμένη παραλία δεν πήρε είδηση του τι συμβαίνει .

Οι δυο λουόμενοι πάντως θα έχουν να θυμούνται τα χτυπήματα στο σώμα τους από τις ομπρέλες που ξηλώθηκαν από τη βάση τους λόγω του ανεμοστρόβιλου.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr – ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΊΟ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑