Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 19th, 2022 | by fileto

0

1 στους 3 θετικός για Χρήστο Μέτιο…

Η ακρίβεια και η ανεργία είναι τα δύο σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Palmos Analysis που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Μακεδονία».

Ακόμη, από την ίδια δημοσκόπηση προκύπτει πως λιγότεροι από 1 στους 3 έχουν θετική γνώμη για τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο.

Χαμηλές πτήσεις καταγράφει ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, όπως αναφέρει η «Μακεδονία». Συγκεκριμένα, στο ερώτημα της δημοσκόπησης «εσείς τι γνώμη θα λέγατε ότι έχετε για τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο;» λιγότεροι από ένας στους τρεις, ποσοστό 29% δηλώνει «θετική και μάλλον θετική γνώμη» και άλλο 22% δηλώνει «αρνητική και μάλλον αρνητική γνώμη», ενώ σχεδόν ένας στους τρεις, ποσοστό 32%, δεν διατυπώνει γνώμη.

Κάπως χειρότερα είναι τα πράγματα για τον κ. Μέτιο όσον αφορά την αξιολόγηση του έργου του καθώς το ισοζύγιο είναι ελαφρώς αρνητικό.

Ειδικότερα, στο ερώτημα «είστε ικανοποιημένος/η από το έργο του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου;» το 41% απαντά «όχι» και «μάλλον όχι», σε αντίθεση με το 39% που δηλώνει «ναι» και «μάλλον ναι».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑