Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 2nd, 2022 | by fileto

0

Ακούμε την φωνή των κατοίκων στις Κρηνίδες

Με αφορμή την συζήτηση που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας για την λαϊκή αγορά των Κρηνίδων, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μία ακόμα φορά, η παράταξή μας, «Ο Τόπος της Ζωής μας», άκουσε με προσοχή την «φωνή» της τοπικής κοινωνίας των Κρηνίδων και στήριξε, χωρίς προϋποθέσεις και μισόλογα, την πρόταση για μεταφορά της λαϊκής αγοράς στο εμπορικό κέντρο και πιο συγκεκριμένα στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Αντίθετα, παρακολουθήσαμε την άτολμη και αλλοπρόσαλλη στάση του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, ο οποίος, μετά από τρία χρόνια «κρύφτηκε» πάλι πίσω από τον «θάμνο» του και είπε «ναι» σε όλους, ελπίζοντας να «αλιεύσει» ψήφους από παντού.

Αποτέλεσμα; Η λαϊκή θα παραμείνει τελικά εκεί που είναι σήμερα, κόντρα στην βούληση των θεσμικών φορέων της κοινωνίας των Κρηνίδων, που αισθάνονται προδομένοι με τον χειρότερο τρόπο από τον Δήμο Καβάλας. 

Για μας υπάρχει ένας δρόμος, να στηρίζουμε με αποφασιστικότητα κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και στην ανάπτυξη του τόπου μας, του τόπου της ζωής μας!».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑