Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 2nd, 2022 | by fileto

0

Ο Παπαεμμανουήλ ζήτησε συγνώμη για το …υπηρεσιακό!

Ο ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ ΓΙΑ …ΜΠΑΝΙΟ

Δημοσιεύματα έδειχναν ένα υπηρεσιακό όχημα της Π.Ε. Δράμας, να βρίσκεται σε μια παραλία της Νέας Περάμου, ημέρα Κυριακή και συγκεκριμένα την Κυριακή στους Αμμολόφους.

Το θέμα μάλιστα πήρε διαστάσεις, με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Περιφερειακή Σύνθεση», να εκδίδει σχετική ανακοίνωση, κατηγορώντας τον χρήστη του οχήματος, ότι το χρησιμοποίησε εκτός υπηρεσίας και μάλιστα Κυριακή, για να πάει για μπάνιο.

Τελικά, οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος της Π.Ε. Δράμας ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο οποίος με δηλώσεις του χθες το πρωί ζήτησε συγγνώμη.

Όπως συγκεκριμένα είπε, «θέλω να πω ότι ήταν μια βιαστική απόφαση εκ μέρους μου, ήταν λάθος μου και δεν έπρεπε να γίνει. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου 2022 που ανέλαβα τα καθήκοντα του χωρικού αντιπεριφερειάρχη».

Όπως είπε μάλιστα ο κ. Παπαεμμανουήλ, «υπήρχε μια αντικειμενική ανάγκη, απολογούμαι στους συμπολίτες μου γι’ αυτό, στους οποίους και λογοδοτώ.

Έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός.

Και επειδή υπάρχουν κακόβουλοι που παραποιούν τα γεγονότα, ομολογώ ότι έπρεπε να έχω την προσοχή μου στραμμένη σ’ αυτό.

Δεν έκανα όμως κάποιο έγκλημα, αναλαμβάνω την ευθύνη και θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Δράμας, που χωρίς να έχουν ευθύνη βρέθηκαν κι αυτοί στο στόχαστρο».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑