Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 2nd, 2022 | by fileto

0

Θρήνος για τον νεαρό φοιτητή από την Χρυσούπολη

ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ….

Σοκάρει ο θάνατος 26χρονου φοιτητή στις Σέρρες, ο οποίος στην προσπάθεια του να κατεβάσει ένα ψυγείο από το διαμέρισμα του σε άλλο σπίτι, όπου μετακόμιζε, έχασε τη ζωή του. Το ασανσέρ της πολυκατοικίας που διέμενε δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα, το ψυγείο σκάλωσε και έπεσε πάνω στον άτυχο νεαρό και του έκοψε την καρωτίδα.

Ο 26χρονος Παναγιώτης από τη Χρυσούπολη Καβάλας, σπούδαζε στις Σέρρες και ταυτόχρονα δούλευε και ως delivery. Όλοι όσοι γνώριζαν τον άτυχο φοιτητή, τόσο στις Σέρρες, όσο και στον τόπο καταγωγής του, δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Η μητέρα του 26χρονου, η Γεωργία Καραγιαννίδου, ξεσπάει μιλώντας στο newsit.gr: «Το παιδί μου ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, πάντα με το χαμόγελο, ήταν εργατικός, σωστό σε όλα. Ήταν πολύ αγαπητός, γλυκός με όλους, με τους ανθρώπους, με τα ζώα, με όλο τον κόσμο. Τώρα τον χάσαμε. Δεν μπορεί κανείς μας να πιστέψει πως έγινε αυτό. Είχαν πεί ότι έγιναν αναταράξεις μέσα στο ασανσέρ και έτσι το ψυγείο έπεσε πάνω στο παιδί μου. Όμως δεν είναι έτσι. Κάπου σκάλωσε μέσα στο ασανσέρ και έπεσε πάνω του. Εμείς θα ψάξουμε τα πάντα, ώστε να μάθουμε τι έφταιξε. Είμαστε και σε αναμονή του πορίσματος της Πυροσβεστικής και θα κινηθούμε όπως πρέπει».

Ο σύντροφος της μητέρας του άτυχου Παναγιώτη συμπληρώνει στο newsit.gr: «Είμαι ηλεκτρολόγος και γνωρίζω από αυτές τις καταστάσεις. Το παιδί μπήκε πρώτο μέσα στο ασανσέρ. Έβαλε το ψυγείο σε ροδάκια και το έβαλε μέσα στο ασανσέρ και ο Παναγιώτης ήταν από τη μεριά του καθρέφτη. Στο ασανσέρ δεν υπήρχε κάποια προστατευτική εσωτερική πόρτα και ξεκινώντας, κάπου σκάλωσε το ψυγείο ανάμεσα στους δύο ορόφους και αυτό έπεσε πάνω στον Παναγιώτη. Προφανώς πρέπει εκεί να διερευνηθεί αν υπάρχει κάποια ατεχνία κατασκευαστική. Σίγουρα δεν έπεσε από αναταράξεις. Θα πρέπει να το ερευνήσουμε».

Η κηδεία του άτυχου φοιτητή θα γίνει σήμερα, Τρίτη στη Χρυσούπολη Καβάλας, όπου φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν για πάντα τον Παναγιώτη.

Πηγή: newsit.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑