Διασκέδαση

Published on August 12th, 2022 | by fileto

0

Αναστάτωσε τους Καβαλιώτες η Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου συνδυάζει υπέροχα τις διακοπές της με την δουλειά και ξεσηκώνει τους πάντες με τα βίντεο και τις φωτογραφίες της τόσο απο τις παραλίες και τα νησιά που επισκέπτεται, αλλά και με τις εμφανίσεις που κάνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου δίνοντας συναυλίες.

Η πανέμορφη Κύπρια και αυτό το καλοκαίρι έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και θα λέγαμε ότι έχει γίνει μια απο τις φίρμες του καλοκαιριού!

Στα social media ειδικά μαγεύει τους πάντες και τα likes αλλά και τα σχόλια στο instagram δίνουν και παίρνουν. Αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Ελευθερία έγινε πολύ αγαπητή και πολύ περισσότερο στον αντρικό πληθυσμό της χώρας.

Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα το οποίο και προσέχει υπερβολικά καθώς έχει εμμονή με την γυμναστική και φυσικά μια λατρεία στο φακό.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κάθε λίγο και λιγάκι ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της που προκαλούν και αναστατώνουν τους followers της.

Τελευταίο της κατόρθωμα είναι ένα βίντεο που ανέβασε στο story του λογαριασμού της στο instagram απο την Καβάλα όπου η Κύπρια τραγουδίστρια αναστάτωσε τους θαμώνες με το λίκνισμα της, σε συναυλία που έδωσε στην πόλη.

Το viral βίντεο της Ελευθερίας Ελευθέριου με το λίκνισμα που ζάλισε όλη την Καβάλα (tvfreaks.gr)

πηγη www.tvfreaks.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑