Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 2nd, 2022 | by fileto

0

Συλλήψεις διακινητών στον Έβρο

Συνελήφθησαν την 30 και 31-8-2022, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές απογευματινές ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν στην Εγνατία Οδό τους δύο αλλοδαπούς, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε ο τρίτος διακινητής και μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και οδηγώντας επικίνδυνα συνέχισε την πορεία του, ενώ μετά τη ακινητοποίηση του οχήματος τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως έπειτα από επιστάμενες έρευνες εντοπίσθηκε σε ορεινή περιοχή του Έβρου και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.