Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 5th, 2022 | by fileto

0

13 κλοπές σε μια μέρα στην ΑΜ-Θ

Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες

Οι επιστάμενες και συνεχιζόμενες έρευνες αστυνομικών που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και στα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής και Καβάλας, για την ταυτοποίηση ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο σε περιοχές αρμοδιότητάς τους, οδήγησαν στην εξιχνίαση δεκατριών (13) περιπτώσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, κατά το συγκεκριμένο 24ωρο :

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι την 4-9-2022 αφαίρεσε από καφετέρια ξενοδοχείου στη Θάσο δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να επιχειρεί να διαρρήξει μη λειτουργικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο δράστης το τελευταίο δεκαήμερο διέρρηξε πέντε καταστήματα και γραφεία αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, ενώ εισήλθε σε ένα ακόμη κατάστημα από ανασφάλιστο παράθυρο και αφαίρεσε φιάλες αλκοολούχων ποτών και χρήματα.

Επιπλέον σε δύο ακόμη περιπτώσεις ο δράστης επιχείρησε να διαρρήξει ένα γραφείο χωρίς όμως να τα καταφέρει και σε μία περίπτωση διέρρηξε κατάστημα χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν μία ημεδαπή, διότι όπως διαπιστώθηκε την 3-9-2022 αφαίρεσε χρήματα από το ταμείο του κυλικείου στο οποίο εργάζεται καθώς επίσης την ίδια ημέρα αφαίρεσε προϊόντα του κυλικείου τα οποία διέθεσε σε έτερο ημεδαπό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑