Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 5th, 2022 | by fileto

0

Βολές Χαλβατζή κατά αυτοδιοικητικών για το Παπίκιο

Αγανακτισμένος παρουσιάστηκε μέσα από τη συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87.5fm ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής Παναγιώτης Χαλβατζής, αναφορικά με την απαξίωση της Ροδόπης από το αθηνοκεντρικό κράτος στην ενίσχυση των πυροσβεστικών μέσων για την πυρκαγιά του Παπικίου Όρους.

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: «αυτή τη στιγμή συντελείται στο νομό μας μία φυσική και οικολογική καταστροφή, της οποίας δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τις συνέπειες. Δυστυχώς θεωρούμε ότι η αντιμετώπιση από το κεντρικό κράτος δεν είναι η ανάλογη.

Ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί πρέπει να γυρίσουν τα κεφάλια τους 800 χλμ βορειοανατολικά και να δουν τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην περιοχή μας. Δεν φτάνουν οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες για να σβήσει το Παπίκιο που καίγεται από άκρη σε άκρη».

«Πρέπει η Αθήνα να κοιτάξει στην περιφέρεια» επανέλαβε δυναμικά, ενώ κατηγόρησε και τα πανελλαδικά ΜΜΕ πως «δεν έχουν δείξει τίποτα από ό,τι συμβαίνει».

Ο κος Χαλβατζής έδωσε τα εύσημα στους τρεις βουλευτές του Νομού για τις προσπάθειές του να ζητήσουν ενίσχυση των πυροσβεστικών μέσων, ενώ δεν φάνηκε το ίδιο ικανοποιημένος από τα αντανακλαστικά της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.

πηγη: ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑