Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 7th, 2022 | by fileto

0

Οι ευαισθητοποιημένοι κυνηγοί της Κομοτηνής…

ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΠΙΚΙΟ

«Γνωρίζοντας μονοπάτια και διαδρομές, βοήθησαν τους πυροσβέστες να προσεγγίσουν σε δυσπρόσιτα σημεία που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δύσκολο ή τουλάχιστον χρονοβόρο να φτάσουν», τονίζει ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, Παναγιώτης Χαλβατζής

Την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του στους κυνηγούς της Ροδόπης που συνέδραμαν εθελοντικά στον περιορισμό της φωτιάς στο Παπίκιο Όρος, εκφράζει ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, Παναγιώτης Χαλβατζής.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής που προσήλθαν εθελοντικά σε πολυπληθείς ομάδες για να βοηθήσουν στον περιορισμό της πυρκαγιάς στο Παπίκιο όρος, συμβάλλοντας σημαντικά σ’ αυτό. Γνωρίζοντας μονοπάτια και διαδρομές, που μόνο άνθρωποι που έχουν ζήσει μέσα στο βουνό γνωρίζουν, βοήθησαν τους πυροσβέστες να προσεγγίσουν σε δυσπρόσιτα σημεία που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δύσκολο ή τουλάχιστον χρονοβόρο να φτάσουν. Για όλους εμάς το δάσος είναι ο ζωτικός μας χώρος και η αυθόρμητη αντίδραση να το προστατεύσουμε ήταν συγκινητική», αναφέρει σε ανάρτηση του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑