Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 25th, 2022 | by fileto

0

Το καθημερινό δελτίο των διακινητών

Συνελήφθησαν την 24-11-2022, σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, πρωινές ώρες στην Κομοτηνή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι έπειτα από έλεγχο τελωνειακών υπαλλήλων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί στον οικισμό Μαΐστρου Έβρου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ σε αγροτική οδό του οικισμού Δαδιάς Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και Τυχερού και Φερών Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑