Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 8th, 2022 | by fileto

0

ΣΤΟΠ στη Ροδόπη για διακινητές με οχήματα θηρία

Συνελήφθησαν χθες (7-12-2022) το μεσημέρι, σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι ο ένας οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ ο δεύτερος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. όχημα, λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως, ο οδηγός του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Επειτα από επιστάμενες έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε οικισμό της Ροδόπης το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός και στο οποίο επέβαιναν και οι δύο αλλοδαποί διακινητές (οδηγοί των ανωτέρω οχημάτων), οι οποίοι συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑