Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 20th, 2022 | by fileto

0

Με Μητσιά και καβουρμά στη Στοκχόλμη;

Πραγματικά δεν ξέρουμε πως να χαρακτηρίσουμε τη νέα πρωτοβουλία την οποία έχει πάρει η Περιφέρεια ΑΜΘ με ανάδοχο για να διαφημίσει το τουριστικό προϊόν της περιφέρειάς μας…

Διαβάστε αφιλτράριστα: “μια ακόμη εκδήλωση τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο εστιατόριο «Μύκονος Ταβέρνα» στη Στοκχόλμη, με σκοπό την παρουσίαση της Περιφέρειας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό για όλο το χρόνο.

Δημοσιογράφοι, tour operators, opinion leaders, influencers και επιχειρηματίες της Σουηδικής πρωτεύουσας, είχαν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στην αναλλοίωτη αυτήν περιοχή της Ελλάδας και να γνωρίσουν τα μοναδικά θέλγητρα της, στα πλαίσια της σχετικής προωθητικής καμπάνιας της ΠΑΜΘ με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι επίτιμοι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για τα βασικά χαρακτηριστικά της Περιφέρειας ΑΜΘ αλλά και των ανθρώπων της, για τους κυριότερους φυσικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς τη περιοχής καθώς και για τα στοιχεία που κάνουν τον προορισμό αυτό να ξεχωρίζει.

Στη Στοκχόλμη βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τουρισμού Θανάσης Τσώνης, ο οποίος απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των Μedia και του ταξιδιωτικού κλάδου, εξέφρασε την πεποίθηση πως η Περιφέρεια ΑΜΘ τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να καταστεί κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός κάθε εποχή του χρόνου.

Το ενεργό παρών στην εκδήλωση έδωσε επίσης ο Παύλος Μούρμας, προϊστάμενος ΕΟΤ Σκανδιναβίας και Βαλτικής καθώς και η αναπληρώτρια προϊσταμένη Μαρία Ζευγουλά.

Ο κος Μούρμας, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους επεσήμανε την προσπάθεια της Περιφέρειας να ενταχθεί στην τουριστική αγορά της Σκανδιναβίας. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους και ο Παύλος Ολζιέρσκυ εμπορικός ακόλουθος, μαζί με μέλη της Ελληνικής Πρεσβείας στην Στοκχόλμη, ο Γιώργος Κοντορίνης – δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Solna Στοκχόλμης, αλλά και η αντιδήμαρχος Östersund Έφη Κούρλος.

Η εν λόγω δράση προβολής της ΠΑΜΘ στην πρωτεύουσα της Σουηδίας αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου τουριστικού στρατηγικού σχεδιασμού που έχει ως βάση την καμπάνια «Αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα».

Βασικό ζητούμενο είναι η διαμόρφωση και η ανάδειξη μιας ιδιαίτερα θετικής εικόνας της ΠΑΜΘ στη σουηδική αγορά, προκείμενου να ενταχθεί η Περιφέρεια στις πρώτες επιλογές των επαγγελματιών τουρισμού, αλλά και των μεμονωμένων ταξιδιωτών”…

Από το δελτίο Τύπου δεν αναφέρεται η εμφάνιση στην εκδήλωση του Μανώλη Μητσιά ο οποίος τραγούδησε στην παρουσίαση στην ελληνική ταβέρνα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας…

Γιατί άραγε;

ΕΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Στην ιστοσελίδα Evrosnews.gr διαβάζουμε: “Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο κορυφαίος ερμηνευτής μας Μανώλης Μητσιάς, ο  οποίος χάρισε στους παρεβρισκόμενους ορισμένα πολύ γνωστά τραγούδια του, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη “γεύση Ελλάδας” στο event”.

Το ερώτημα είναι η παρουσία του αγαπημένου ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά ήταν ΔΩΡΕΑΝ ή ήταν μέσα στο event;

Και η δεύτερη ερώτηση αν στο μενού γαστρονομίας υπήρχε και …καβουρμάς;


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑