Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 3rd, 2023 | by fileto

0

Καθαρή θέση Μάκη Παπαδόπουλου για τις Λαϊκές Αγορές

Μάκης Παπαδόπουλος: «Έχουμε καθαρή, αποτελεσματική και δίκαιη πρόταση – λύση για τον Κανονισμό των Λαϊκών Αγορών»

Η παράταξή μας, πάντα με αίσθημα ευθύνης και δικαιοσύνης απέναντι στους επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς της Καβάλας και των Κρηνίδων, και φυσικά τους δημότες, παίρνει καθαρή θέση, με βάση και το σχετικό νομικό πλαίσιο, για τις δύο σημαντικές εκκρεμότητες που αφορούν τον Κανονισμό Λαϊκών Αγορών του Δήμου μας:

1) να δοθούν 4,5 μέτρα σε παραγωγούς και εμπόρους τροφίμων (ομοειδών προϊόντων) και 5,5 μέτρα σε εμπόρους ειδών ένδυσης στη λαϊκή της Καβάλας. Σε αυτή την πρόταση καταλήγουμε μετά από συζητήσεις που κάναμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Έχουμε και συγκεκριμένο τοπογραφικό διάγραμμα που αποτυπώνει τις θέσεις των επαγγελματιών, αποδεικνύοντας το εφικτό της συγκεκριμένης πρότασης.

2) να μεταφερθεί η λαϊκή των Κρηνίδων στο κέντρο του χωριού, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, και αυτό να ενσωματωθεί στον Κανονισμό που θα ψηφίσουμε ως οριστική λύση, την οποία εισηγήθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων και την αποδέχτηκε η πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας των Κρηνίδων.

Αυτή ήταν και θα είναι η πρότασή μας και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν τεθεί το σχετικό θέμα.

Μία πρόταση που λύνει με τον πιο δίκαιο, νόμιμο και αποτελεσματικό τρόπο την εμπλοκή και το αδιέξοδο που προκάλεσε εδώ και τρία χρόνια στην έγκριση του Κανονισμού των Λαϊκών Αγορών η ίδια η διοίκηση του Δήμου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑