Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 11th, 2023 | by fileto

0

Χιόνισε στο Φαλακρό – Άνοιξε το Χιονοδρομικό

Το κρύο που επικρατεί μας κάνει γνωστό ότι έπεσε χιόνι στα ορεινά…

Σύμφωνα με τον Πρωινό Τύπο της Δράμας αυτό είναι ένα καλό νέο, μιας και οι λάτρεις του χιονιού, θα μπορέσουν το Σαββατοκύριακο να επισκεφτούν το Φαλακρό και να χαρούν το έστω λιγοστό χιόνι.

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο πάντως, χιόνι στην περιοχή αναμένεται να πέσει και σήμερα τα ξημερώματα, καθώς και σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί.

Ας ελπίσουμε ότι η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και ότι θα υπάρξουν οι κατάλληλες θερμοκρασίες στην περιοχή, ώστε το χιόνι να κρατήσει.

Πλέον, από την παραμονή των Χριστουγέννων, το Χιονοδρομικό κέντρο έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του και η Δραμινή επιχείρηση που έχει εκμισθώσει τις εγκαταστάσεις για τη λειτουργία τους, βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα για τους επισκέπτες.

Μιλώντας με τον Δραμινό επιχειρηματία κ. Στέφανο Πεταλούδη, οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού θα λειτουργούν κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τη λήξη της σεζόν, ενώ όπως ενημερώνει, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον τις βόλτες τους με τις κινούμενες καρέκλες, τα δύο baby lift, τον «παππού»  που έχει ανασκευαστεί και συντηρηθεί πλήρως, καθώς και τη Mesta.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑