Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 13th, 2023 | by fileto

0

Με μπουγάτσα στην Ν. Καρβάλη ξεκίνησε η περιοδεία

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  • Η επίσκεψη στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα και η συζήτηση με τους πολίτες  

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία ο πρωθυπουργός

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και σήμερα το πρωί βρέθηκε σε μπουγατσατζίδικο στη Νέα Καρβάλη.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός σε story που ανέβασε στο instagram από το γνωστό μπουγατσατζίδικο «Μπουγάτσα ο Γιώργος», στο οποίο βρέθηκε, έγραψε: «Ξεκινάμε την περιοδεία με το καλύτερο πρωινό στην Καβάλα!».

Στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Καλαντζής.

Στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σύμφωνα με το thes.gr, o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνέχισε το πρωί την περιοδεία του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης, με πρώτη στάση το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα.

Εκεί γίνονται εργασίες αλλά λειτουργεί ήδη για μικρά μονοκινητήρια αεροσκάφη.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε τέσσερα χρόνια. Παράλληλα είδε από κοντά την επένδυση της ιδιωτικής σχολής Egnatia Aviation.

Νωρίτερα τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Καβάλας «Μ. Αλέξανδρος» ο Καβαλιώτης υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, με καταγωγή επίσης από την Καβάλα, καθώς επίσης οι τοπικοί βουλευτές και Αρχές της Καβάλας.

Στη συνέχεια της περιοδείας του ο πρωθυπουργός πέρασε από την Ξάνθη, ενώ στις 13:30 θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion», στην Κομοτηνή.

Στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 09:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη. Στις 11:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης κατασκευής της Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑