Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 21st, 2023 | by fileto

0

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση του Αλέκου Κοντού

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ”

Μπροστά σε μια κοσμοσυρροή ΄’άνευ προηγουμένου” το βράδυ της Παρασκευής στο Elisso Hotel, ο πρώην Υπουργός και γενικός  διευθυντής της ΣΕΚΕ Αλέξανδρος Κοντός, παρουσίασε το βιβλίο του για την Αγροτική Ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜΘ και το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ με τίτλο “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ”.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων, οι Δήμαρχοι Τοπείρου (Θωμάς Μίχογλου), Αβδήρων (Γιώργος Τσιτιρίδης) και Ξάνθης (Μανώλης Τσέπελης), ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος με το επιτελείο του, ο Φάνης Παπαδάκης , ο δυναμικός Μπόσβελης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αλέξης Νταμπουρατζής, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου,ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης (Μπαράν Μπουρχάν) και Ροδόπης (Αχμέτ Ιλχάν), η Πρόεδρος του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Γιώργος Παυλακάκης, ο Στράτος Κοντός με τα παιδιά του, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Γαλανόπουλος κ.ά. 

Το βιβλίο παρουσίασαν οι

  • Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης, πρώην υπουργός, αναπληρωτής καθηγητής συνταγματικού δικαίου
  • Δημήτρης Παπαγιαννίδης, γενικός γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥπΑΑΤ
  • Νίκος Κουτλιάμπας, πρόεδρος Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π. Βελβεντού
  • Τάσος Κοντογιαννίδης, δημοσιογράφος.
  • Ενώ συντόνισε  η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.

Μιλώντας για το βιβλίο του ο Αλέξανδρος Κοντός δεν έκρυψε με συγκίνηση το μεγάλο του όραμα για το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ του κάμπου και ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη συμμετοχή  του στην εκδήλωσή του.  

ΠΗΓΗ: ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Μπροστά σε πρωτοφανή κοσμοσυρροή, ο Αλέξανδρος Κοντός παρουσίασε το βιβλίο του και στη Ξάνθη. (φωτο) – MAXHTHΣ (maxitisthrakis.blogspot.com)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑