Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 9th, 2023 | by fileto

0

Έκλαψε η Παρθένα Χοροζίδου όταν θυμήθηκε την Καβάλα

«Έπλενα πιάτα στην Καβάλα και έβλεπα όλη την πόλη από κάτω. Μετά στην Αθήνα έβλεπα φωταγωγό και έλεγα “τι γίνεται ρε παιδιά;”» συνέχισε.

Η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου και ο Αντώνης Λουδάρος εμφανίστηκαν μαζί με στην εκπομπή της ΕΡΤ, με αφορμή την συμμετοχή τους στην παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους», στο θέατρο Βέμπο.

Μιλώντας για τη συνάδελφό του, ο Αντώνης Λουδάρος αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει πόσο θετικά τον έχει επηρεάσει η σχέση του μαζί της. «Ξέρεις τι σκεφτόμουν ρε συ Παρθένα; Ξέρεις τι αίσθηση τελική έχω για σένα; Θυμάστε όταν ήμασταν πιτσιρίκια, κάτι που έριχνες στο στόμα και έσκαγε. Αυτό είναι για εμένα, που με ευχαριστεί πολύ και είναι παράξενο» είπε αναφερόμενος στα καραμελάκια που σκάνε στο στόμα.

«Από τότε που σε γνωρίζω νιώθω κάθε μέρα ότι με βοηθάς σε ένα τσακ λίγο παραπάνω» πρόσθεσε ο Αντώνης Λουδάρος με την Παρθένα Χοροζίδου να δυσκολεύεται να ελέγξει τη συγκίνησή της.

«Μπορώ να πω ότι τον αγαπώ» απάντησε η Παρθένα Χοροζίδου εμφανώς συγκινημένη από τα λόγια του συναδέλφου της.

Η Παρθένα Χοροζίδου για την ζωή στην Αθήνα

«Θέλω να έχω την άνεση να πω ένα “δεν πειράζει”, δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος» είπε η Παρθένα Χοροζίδου για τις σχέσεις της με τους ανθρώπους. «Όταν έφτασα στη σχολή εκεί έπαθα το πρώτο σοκ» συνέχισε.

«Πήγα στην Αθήνα, με παιδιά που ζούσαν στην Αθήνα με κάποιες προσωπικότητες πιο σκοτεινές, ζορισμένες» συνέχισε η ηθοποιός. «Σε σύγκριση με τα πράγμα τα που συμβαίνουν γύρω μου δεν έχω το δικαίωμα να πω ότι δεν περνάω καλά» πρόσθεσε η Παρθένα Χοροζίδου.

«Έπλενα πιάτα στην Καβάλα και έβλεπα όλη την πόλη από κάτω. Μετά στην Αθήνα έβλεπα φωταγωγό και έλεγα “τι γίνεται ρε παιδιά;”» συνέχισε.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑