Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 14th, 2023 | by fileto

0

Συμμορία είχε ρημάξει την ΑΜ-Θ σε κλοπές

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 11 ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν κλοπές

«Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες 11 μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διαρρήξεις διαμερισμάτων και εξαρθρώθηκε την 12-1-2023 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 11 ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν κλοπές στις παρακάτω πόλεις:  Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αθήνα, Μαρούσι, Πέραμα, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Κόρινθο, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Σέρρες, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Δράμα, Βέροια, Ιωάννινα, Βόλο, Λαμία, Κέρκυρα, Λευκάδα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο Κρήτης.

Τα 11 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προς διάπραξη κακουργημάτων κλοπών και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή  περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένης και σε απόπειρα, με την συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων να  υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου 26410 – 22520 & 26410 – 30168 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 13-8-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων. »


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑