Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 16th, 2023 | by fileto

0

«Χτύπησαν» πάλι τον ρ/σ LIFE 921 στο βουνό!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΚΟΤΗΤΗ ΤΟΥ

Τον πομπό αναμεταδότη του ράδιο Life 921 fm στο πάρκο κεραιών στο βουνό, «χτύπησαν» ο δράστης ή οι δράστες πριν λίγο καιρό επιχειρώντας να «μπουν» μέσα στο σπιτάκι.

Οι άγνωστοι προς το παρόν δράστης ή δράστες, «έσπασαν» την μια κλειδαριά και τον σοβά που κρατούσε την σιδερένια εξώπορτα από  σπιτάκι απ’ όπου εκπέμπει ο Life 921 fm από το 1993!

Με στόχο να καταστρέψουν τη είσοδο αλλά και να προκαλέσουν ζημιά στον πομπό και τα link με αποτέλεσμα το ράδιο να σιγήσει για 2-3 ώρες και αυτή ήταν η αιτία που αμέσως συνεργείο του σταθμού παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ανέβηκε στο βουνό.

Επί 2-3 μέρες συνεργείο του σταθμού –το πρώτο απόγευμα μέχρι αργά τα μεσάνυχτα και μάλιστα και με φως… από των προβολέων του αυτοκινήτου, προσπάθησε να «οχυρώσουν» την πόρτα και την είσοδο.

Ενώ την επομένη μέρα πρωί πρωί πήγαν και έριξαν νέο τσιμέντο και άλλαξαν φυσικά τις κλειδαριές, θωρακίζοντας την πόρτα.

Όπως ανέφερε ο Πάνος Παπαδόπουλος, «ερευνούν» προσεχτικά το θέμα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τα εξής:

  1. Ο δράστης ή οι δράστες που σε συνθήκες παγετού πήγαν στο πάρκο κεραιών στο βουνό, δεν έκαναν κάτι παρόμοιο στις εγκαταστάσεις άλλου ραδιοφωνικού σταθμού από τους 15 περίπου που βρίσκονται εκεί.
  2. Ο Δήμος Ξάνθης εκτός από τις 305.000 ευρώ που δίνει στο δημοτικό ραδιόφωνο, παράλληλα δίνει ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα στον σταθμό της Εκκλησίας (Μητρόπολη Ξάνθης) αλλά και στην… ΕΡΤ!!! Και μάλιστα σε μια περίοδο που εξ’ αιτίας της ακρίβειας του ρεύματος, έχουν κλείσει και κλείνουν συνεχώς δεκάδες ιδιωτικοί ραδιοσταθμοί σε όλη την Ελλάδα.
  3. Κι η απάντησή μας. Κι εμείς «πεισμώσαμε» και τον κάνουμε τον ιστορικό Life 921 fm που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 1988 με ιδρυτικά μέλη τον Αείμνηστο Δήμαρχο Ξάνθης Κώστα Μπένη, τον Αείμνηστο δημοσιογράφο Κώστα Βλαχόπουλο, τον τότε δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Χριστοφόρου και τον Πάνο Παπαδόπουλο, πιο δυνατό, πιο μαχητικό πιο δημοσιογραφικό και πιο ελεύθερο!

-Η καινούργια μέρα… Είναι η επόμενη μέρα!

πηγη: Αδέσμευτη Ξάνθης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑