Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 25th, 2023 | by fileto

0

Τα στρίβει ο Μπάμπης Δράκος για τον Μάκη Παπαδόπουλο!

Μετά από ερώτηση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ της Κυριακής σε ρεπορτάζ για τα πόσα κομμάτια είναι η ΝΔ στην Καβάλα σήμερα μετά τις υποψηφιότητες για τον Δήμο Καβάλας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ Καβάλας) Μπάμπης Δράκος έδωσε την εξής απάντηση: “η περίπτωση του Μάκη Παπαδόπουλου είναι ξεχωριστή μια και ο συνδυασμός του περιλαμβάνει ήδη πολλά μέλη των κομματικών οργάνων (της ΝΔ)…

ΝΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «ΜτΚ»

Ερωτηθείς σχετικά από τη «ΜτΚ» ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας της ΝΔ, Μπάμπης Δράκος, ξεκαθάρισε ότι το θέμα των δημοτικών εκλογών θα «ανοίξει» μετά τις βουλευτικές εκλογές και ότι το κόμμα τοπικά θα συνομιλήσει με όσα μέλη του έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητες. Σημειώνεται ότι οι κ. Παπαδόπουλος και Εριφυλλίδης δεν έχουν την ιδιότητα μέλους του κόμματος, όμως ειδικά για την περίπτωση Παπαδόπουλου ο κ. Δράκος τονίζει ότι θα υπάρξουν συζητήσεις καθώς ο συνδυασμός του περιλαμβάνει ήδη πολλά μέλη των κομματικών οργάνων.

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι σχεδόν όλοι οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι έχουν ερείσματα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, περισσότερο οι παρατάξεις Παπαδόπουλου και Χρυσανίδη, ενώ η περίπτωση Εριφυλλίδη είναι αυτή που διαθέτει επιπλέον μια πολύ μεγάλη διείσδυση στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καβάλα: Στα… πέντε οι γαλάζιοι στην πορεία προς την κάλπη (makthes.gr)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑