Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 7th, 2023 | by fileto

0

Ultra premiun μεταλλικό νερό Avaton από το Άγιον Όρος!

Ένα νέο προϊόν εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιό της Β. Σ. Καρούλιας: Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέλαβε από 01/03/2023 τη διανομή του ultra premium ελληνικού φυσικού μεταλλικού νερού Avaton στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο Χρήστος Αργυρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Β. Σ. Καρούλιας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη προσθήκη του Avaton στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς πρόκειται για ένα διαφοροποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας με μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά που προσδοκούμε μαζί με τα υπόλοιπα της γκάμας μας να συμπληρώσουν άψογα τις επιλογές που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, αρχής γενομένης από τη θερινή σαιζόν 2023».

Ο Δημήτρης Μπαμπάκος διευθύνων σύμβουλος της Bright Stone δήλωσε: «Είμαι πεπεισμένος πως αυτή η συνένωση με την Β. Σ. Καρούλιας, μια εταιρεία ηγέτιδα με ισχυρό εμπορικό δίκτυο σε όλη τη χώρα, θα δώσει νέα δυναμική ώθηση στο κοινό μας όραμα για το φυσικό μεταλλικό νερό Avaton.

Ένα προϊόν που αναβλύζει από τις παρθένες πηγές του Αγίου Όρους και που λόγω των υψηλών ποιοτικών του χαρακτηριστικών το φέρνουν πρώτο στην προτίμηση και των πιο απαιτητικών πελατών μας».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το φυσικό μεταλλικό νερό Avaton, αγνό και καθαρό, πηγάζει εδώ και αιώνες από την παρθένα φύση του Αγίου Όρους.

Τα απαράμιλλα γευστικά του χαρακτηριστικά αναβλύζουν από τις προστατευόμενες αρτεσιανές πηγές στη μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους, μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, μακριά από κάθε ανθρώπινη παρέμβαση. Πρόκειται για ένα νερό τόσο μοναδικό, όσο και ο τόπος που το γέννησε.

Το Avaton θα είναι διαθέσιμο σε χώρους υψηλής γαστρονομίας, premium ξενοδοχεία και resort και θα διατίθεται σε γυάλινες συσκευασίες 750 ml και 375 ml σε φυσικό μεταλλικό νερό και ανθρακούχο μεταλλικό νερό καθώς και PET συσκευασίες σε φυσικό μεταλλικό νερό των 750 ml, 500 ml και 375 ml.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑