Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 19th, 2023 | by fileto

0

Εκτέλεσε εν ψυχρώ τον συμπέθερο στο Δροσερό Ξάνθης

Εβγαλε σε βίντεο την εκτέλεση του θύματος στο Τικ-Τοκ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον γνωστό οικισμό Δροσερό στην Ξάνθη, καθώς ένας 36χρονος σκότωσε έναν 46χρονο με τον οποίο φαίνεται να είχαν διαφορές για την αγορά ενός “οικοπέδου” και μάλιστα ήταν…συμπέθεροι!

Μάλιστα ο ίδιος έβγαλε και σε βίντεο την εκτέλεση του θύματος στο Τικ-Τοκ ενώ ξημερώματα της  Κυριακής πήγε  στην Αστυνομική Διεύτθυνση Ξάνθης και παραδόθηκε, αφού ήδη δημόσια είχε παραδεχτεί την πράξη του.

Μαζί συνελήφθη και ο ένας από τους δύο γιους του για εμπλοκή στο συμβάν, ενώ αναζητείται ο άλλος γιος και ο γαμπρός του, για συνέργεια.

Ο 36χρονος παρέδωσε και το όπλο που «άδειασε» στο θύμα με 5-6 σφαίρες.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε μετά τις σφαίρες που δέχτηκε παρά τις προσπάθειες των χειρούργων γιατρών. 

Είχε ανεβάσει βίντεο στο TikTok

Και στις λεπτομέρειες. Λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία μάλιστα ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται και πάλι στο Τικ Τοκ  η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Ο 36χρονος είχε απασχολήσει και τον περασμένο Ιανουάριο 2023  τις Αρχές, καθώς όπου συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά αλλά και… χειροβομβίδες, αλλά είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον δράστη να τον πυροβολεί εξ’ επαφής τραυματίζοντας τον θανάσιμα. 

πηγη: ΜΑΧΗΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑