Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 26th, 2023 | by fileto

0

Η Ειρήνη Βρανά εκπρόσωπος του ΟΛΚ στην παρέλαση

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία της κυρίας Ειρήνης Βρανά στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της Καβάλας.

Μόνο που ελάχιστοι γνώριζαν ότι η κυρία Βρανά μπορεί να διεκδικεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα που είναι και μια θαυμάσια επιλογή, αλλά είναι και μέλος του ΔΣ του ΟΛΚ του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας και εκπροσωπούσε τον φορέα στην εκδήλωση…

Η ίδια με ανάρτησή της σημειώνει:

Η Εθνεργεσία του 1821 αποτελεί σύμβολο της διαχρονικής αντίστασης των Ελλήνων ενάντια σε κάθε δεσποτισμό και τυραννία.Υπενθυμίζει το χρέος μας να αγωνιζόμαστε πάντα για την ελευθερία με πίστη στις δυνατότητες του Έθνους και της Πατρίδας ενάντια σε κάθε ραγιαδισμό.

Η θυσία των Αγωνιστών του 1821 μας διδάσκει ότι είμαστε Λαός και Έθνος της Ελευθερίας.

Μόνον ως Ελεύθεροι άνθρωποι μπορούμε να υπερασπιστούμε τις αξίες μας και να αναπτύξουμε την προσωπικότητα μας. Έχοντας κατά νου τον στίχο του Ανδρέα Κάλβου: ‘θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία” , προμηνύω σε σας τους φίλους μου, ότι θα πρέπει σε καθημερινή βάση αποφασισμένοι να υπεραρπιζόμαστε την Ελευθερία μας σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

Δεσμευόμαστε, έχοντας χρέος στα παιδιά μας και στο μέλλον τους να υπερασπιστούμε την Ελευθερία μας.

Είμαστε ένας λαός που μας διακατέχει η αξιοπρέπεια, το πάθος και η προκοπή.

Η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου, της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου , μας στέλνει μήνυμα για ενότητα, ομοψυχία, και συμπόνια.

Με αλληλεγγύη και πάθος για την Ελευθερία , η ημέρα αυτή ας είναι το εφαλτήριο και πηγή έμπνευσης για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.”Μπορούμε!Αν δώσουμε ψυχή…Μπορούμε!

Αν το αποφασίσουμε…”Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους!!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑