Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 30th, 2023 | by fileto

0

Καταγγελία Ταπατζά για …πεταμένη βοήθεια…

Παρατημένη στις κτιριακές εγκαταστάσεις της πρώην ΥΕΒ στην Κομοτηνή, βρίσκεται η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ για τους πληγέντες από τον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία στις 6 Φεβρουαρίου, καταγγέλλει με ανάρτηση του ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης με την «Περιφερειακή Σύνθεση», Μανώλης Ταπατζάς, ο οποίος σε ανάρτησή του κάνει λόγο για εικόνες ντροπής και για ακόμη μία «απόδειξη της προχειρότητας» που διακατέχει τη σημερινή διοίκηση. Αν μη τι άλλο θα πρέπει να υπάρξει αμέσως διάψευση διαφορετικά ανακύπτει μέγα ηθικό ζήτημα, για τους πολίτες που με από το υστέρημα τους αγόρασαν αυτή την βοήθεια!

Συγκεκριμένα έγραψε ότι:

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ.

Εικόνες ντροπής καταγράφονται σε κτιριακές εγκαταστάσεις της ΠΕ Ροδόπης (πρώην ΥΕΒ), εκεί όπου είχε συγκεντρωθεί η υλική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας / Συρίας και παραμένει ακόμη εκεί σήμερα 30-3-2023 σχεδόν δύο μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, το υλικό αφέθηκε έρμαιο των καιρικών φαινομένων και των αδέσποτων ζώων και φυσικά δεν προωθήθηκε στους ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Αυτή, είναι άλλη μία απόδειξη της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζει όλα τα θέματα η Διοίκηση, αλλά επιπλέον είναι και μία απόδειξη ότι οι άνθρωποι αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για το φαίνεσαι.

Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κάνουν «τους ευαίσθητους» στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, αλλά τελικά εξαπάτησαν και τους σεισμόπληκτους, αλλά βεβαίως και όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν από το υστέρημα τους για να συγκεντρωθεί η ανθρωπιστική βοήθεια.

Θα πρέπει να ντρέπονται για αυτή τη στάση τους και τους καλούμε άμεσα να δώσουν εξηγήσει να ζητήσουν συγγνώμη για τα αισχρά ψεύδη τους!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑