Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 4th, 2023 | by fileto

0

Ο Γιάννης Γκίκας με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο Γιάννης Γκίκας συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Γιάννης Γκίκας  γεννήθηκε το 1992 στη Νέα Καρβάλη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του ΕΑΠ. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αρωματικών φυτών και βοτάνων. Είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών, όντας ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος έρευνας και στρατηγικής της επιστημονικής ομάδας «Οψόμεθα εις Φιλίππους».

Διετέλεσε Πρόεδρος για δύο θητείες του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας και πλέον είναι Αντιπρόεδρος στον ΕΟΣ Καβάλας 1933.

Ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καβάλας. Από το 2017 έχει δημιουργήσει, οργανώσει και ολοκληρώσει αρκετές δράσεις ανάδειξης του πολιτισμού, του αθλητισμού και των πράσινων πολιτικών στην περιοχή μας.

Πιστεύει στους νέους και τις νέες ιδέες και θεωρεί πως εκεί βρίσκεται το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την πόρτα της ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Πιστεύουμε ότι οι σπουδές του, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, η πολιτική του σκέψη, η αγάπη του για τη φύση, το δάσος και το βουνό, η αγάπη του για την Καβάλα και για τη γενέτειρά του Νέα Καρβάλη αποτελούν εγγύηση για το ότι ο Γιάννης Γκίκας θα βοηθήσει, στον μέγιστο βαθμό, στην υλοποίηση του προγράμματός μας για μια νέα αρχή στον Δήμο Καβάλας. Γιάννη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑