Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 5th, 2023 | by fileto

0

Δραμινή αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο Μέτιου!

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΨΩΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

Την αποχώρηση του από το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου ανακοίνωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Προσοτσάνης Αλέξανδρος Ψωμάς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο λόγος της αποχώρησης οφείλεται στην επιλογή του Χρήστου Μέτιου να συμπεριλάβει πέντε υποψήφιους από τον Δήμο Προσοτσάνης στο ψηφοδέλτιο του, κάτι το οποίο καθιστά –σύμφωνα με τον ίδιο- πολύ δύσκολη την εκλογή και εκπροσώπηση του Δήμου στο περιφερειακό συμβούλιο.

Η ανακοίνωση του:

«Φίλες και Φίλοι,

Συμμετέχω ενεργά τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μου, με γνώμονα την προσφορά στους συνανθρώπους μου.

Πριν λίγους μήνες γνωστοποίησα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μέτιου. Με την δήλωσή μου αυτή θέλω να κάνω γνωστή την αποχώρησή μου από το ψηφοδέλτιο του κ. Μέτιου και να σας κάνω γνωστό τον λόγο προκειμένου να αποφευχθούν άτοπα συμπεράσματα και εύκολοι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπό μου.

Η επιλογή να συμπεριληφθούν 5 υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του κ. Μέτιου, με καταγωγή από τον Δήμο Προσοτσάνης, καθιστά αρχικά αδύνατη στην πράξη την δυνατότητα εκπροσώπησης του Δήμου Προσοτσάνης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και επιπλέον καθιστά πολύ δύσκολη την εκλογή των υποψηφίων, για τον απλούστατο λόγο ότι ο πληθυσμός του Δήμου Προσοτσάνης αντιστοιχεί μόλις στο 10% του πληθυσμού του Νομού μας με αποτέλεσμα την συλλογή μικρού αριθμού ψήφων των υποψηφίων με συνέπεια την μη εκλογή τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εκτίμηση και την υποστήριξη που μου δείξατε όλο το προηγούμενο διάστημα και παραμένω ενεργός πολίτης για το κοινό καλό».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑