Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 8th, 2023 | by fileto

0

Εξιχνιάστηκε η κλοπή στο Δημαρχείο Κομοτηνής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, μία κλοπή από Δημόσια υπηρεσία, καθώς επίσης και τρεις κλοπές τροχοφόρων που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Ροδόπης.

Συνελήφθησαν το απόγευμα της 6-4-2023, σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπές τροχοφόρων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, αρχικά οι δράστες δρώντας από κοινού αφαίρεσαν από την πόλη της Κομοτηνής ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και ακολούθως μετέβησαν σε δημόσια υπηρεσία όπου την διέρρηξαν, αφαιρώντας από το εσωτερικό της μεταξύ άλλων, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές και ένα ρολόι.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι οι δράστες αφαίρεσαν ακολούθως μια δίκυκλη μοτοσικλέτα από οικισμό της Ροδόπης, ενώ ο ένας συλληφθείς την 5-4-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσε από την πόλη της Κομοτηνής μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα τρία τροχοφόρα και το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το  Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑