Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 13th, 2023 | by fileto

0

Εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης κλοπή από οικία που διαπράχθηκε χθες (12-4-2023) το πρωί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ειδικότερα κατόπιν κατάλληλης αξιοποίηση στοιχείων από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης προέκυψε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, οι δράστες ενεργώντας από κοινού μετέβησαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο από την Αττική στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και διέρρηξαν οικία αφαιρώντας από το εσωτερικό της δύο ρολόγια χειρός και διάφορα κοσμήματα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκαν δύο ρολόγια χειρός, ένα κόσμημα και ένας αναπτήρας το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Επιπλέον κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι τρείς εκ των ανωτέρω δραστών έχουν απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑