Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 16th, 2023 | by fileto

0

Αθώο θύμα στην τρέλα της διακίνησης λαθρομεταναστών

Ο 46χρονος Γιώργος Τζανετάκης από την Αλεξανδρούπολη, πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, έχασε άδικα την ζωή του επιστρέφοντας από επαγγελματική υποχρέωση στην Κομοτηνή…

Βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Ο 46χρονος επέστρεφε από την εργασία στο σπίτι του όταν ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα αντίθετα στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, μετωπική και ο άτυχος Γιώργος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το Audi station wagon που ερχόταν με ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα μετάφερε συνολικά έντεκα άτομα. Δέκα παράνομους μετανάστες και τον αλλοδαπό διακινητή τους.

Συνολικά 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 6 τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο 46χρονος  που έχασε τη ζωή του ήταν οικογενειάρχης, εργατικός και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, όπως μεταδίδει το protothema.

Ο οδηγός, ο οποίος εργαζόταν στους Μύλους Ουζουνόπουλου και επέστρεφε από τη δουλειά του, έξω από την πρωτεύουσα του Έβρου είχε την ατυχία να δει το όχημα των διακινητών να πέφτει πάνω στο δικό του αυτοκίνητο.
Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά με τους συγγενείς του να μαθαίνουν τα τραγικά νέα από τους γιατρούς των επειγόντων.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑