Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 20th, 2023 | by fileto

0

Οι διακινητές συνεχίζουν ακάθεκτοι…

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (19/20-4-2023) σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) διακινητές, δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση χθες το πρωί σε περιοχές της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς δράστες, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν από κοινού παράνομα στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας σε δασική περιοχή πλησίον του οικισμού Λύρας Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν ημεδαπό δράστη, διότι ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου,  μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον δεύτερο ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

φωτο: αρχειο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑