Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 26th, 2023 | by fileto

0

Διασύνδεση Πανεπιστημίου και Επιχειρήσεων

Το 2o JobFair είναι εδώ και είναι έτοιμο να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους φοιτητές και τον εταιρικό κόσμο!

Το JobFair είναι μια διημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που απευθύνεται σε φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών. Διοργανώνεται από την EESTEC LC Xanthi σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ.

Το όραμα του Event είναι να δημιουργήσει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στους φοιτητές και την αγορά εργασίας και να τους δώσει την δυνατότητα να πάρουν μια γεύση του επιχειρηματικού κόσμου. Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ στην Ξάνθη.

Η εκδήλωση θα περιέχει παρουσιάσεις εταιρειών, mock interviews, σεμινάριο δημιουργίας βιογραφικού, workshops και πολλές άλλες δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να προετοιμάσουν τους φοιτητές για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η προσωπική σου εξέλιξη είναι πλέον στο χέρι σου!

Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα έως 29 Απριλίου 2023 στις 23:59: https://forms.gle/xBvhnyH9dKRf7Ubx6

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τους επίσημους λογαριασμούς του JobFair Xanthi σε FacebookInstagram.

Πηγή: https://www.alexpolisonline.com/2023/04/jobfair-xanthi-2023.html#ixzz7zzbzZVL0
Alexandroupoli Online


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑